Nieuwegein Fietst Gemeente Nieuwegein
 


Fietsfoto van de Week

Nieuwegein Fietst en de Fietsersbond Nieuwegein vertellen elke week met een Nieuwegeinse fietsfoto met bijschrift wat ons bezighoudt of treft. Deze kun je wekelijks bekijken op De Digitale Stad Nieuwegein.

Fietsfoto van de Week

Doortrappen lokaal

Hoe trappen provincies en gemeenten eigenlijk door? Een kwartiermaker, twee gemeentecoördinatoren, een sportcoördinator vertellen in dit webinar in filmpjes hoe zij op lokaal niveau aan de slag gaan met Doortrappen. Van minuut 25.45 tot minuut 28 is de lokale Doortrappen coördinator van Nieuwegein, Linda Blankenstein, te zien samen met de fietsclub Blokhoeve.

Doortrapper

Henriëtte Janssen is een echte Doortrapper en lid van een van de Nieuwegeinse fietsclubs voor senioren. Zij kreeg dan ook de hoofdrol in een filmpje dat het Ministerie van Financiën opnam om hun beleid in het kader van Prinsjesdag te illustreren.

Fietsdag tijdens Nationale Sportweek

Nieuwegein fietst! organiseert in opdracht van gemeente Nieuwegein de jaarlijkse fietsdagen voor senioren. Een van de fietsdagen was onderdeel van de Nationale Sportweek.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook

Start Ik fiets

Fiets mee met de speciale Ik fiets acties in Nieuwegein: probeer gratis een week het gemak van een e-bike of download de Ik fiets app. Daarmee worden je fietsritten geregistreerd en beloond met fietspunten die je kunt verzilveren bij lokale en regionale ondernemers.

Wat is Nieuwegein fietst?