Nieuwegein Fietst Gemeente Nieuwegein
 


Fiets mee met de speciale Ik fiets acties in Nieuwegein

Altijd al het gemak van een e-bike, de fietsbeleving van een speed pedelec of de gezelligheid van een e-bakfiets willen uitproberen? Dat kan een week lang, gratis en vrijblijvend, via Ik fiets. Om het fietsen nog leuker te maken, kun je ook de Ik fiets app downloaden. Daarmee worden je fietsritten geregistreerd en beloond met fietspunten die je kunt verzilveren bij lokale en regionale ondernemers. Stap ook vaker op de fiets! Doe mee met een van deze leuke lokale fietsacties of bekijk eerst het filmpje hieronder.

Probeer een e-bike

Op de e-bike naar bijvoorbeeld je werk gaat er een wereld voor je open. Elke dag een portie beweging, je voelt je één met je omgeving en ervaart minder stress. Maar dat weet je pas als je het zelf ervaart. Bij Fietsliefhebber op Muntplein staat er een e-bike voor je klaar die je gratis een week lang mag proberen. Deze probeeractie loopt tot februari 2021.
Reserveer deze e-bike via Ik fiets.nl

Probeer een speed pedelec

Voor de langere woon-werkafstand kan de speed pedelec een goed alternatief zijn voor de auto. Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen. Er staan maar liefst drie voor je klaar in fietsenstalling De Fietspomp. Deze probeeractie loopt tot eind augustus 2020. De speed pedelecs zijn zeer populair dus wees er snel bij!
Reserveer een speed pedelec via Ikfiets.nl

Koop nu een e-bike en ontvang korting

Op de e-bike overbrug je gemakkelijk lange afstanden. Overweeg jij om een e-bike aan te schaffen? Wacht niet langer! Je ontvangt nu via Ik fiets €300,- korting op de aanschaf van een e-bike bij één van de deelnemende fietshandelaren.
Kijk op Ik fiets.nl

Probeer een e-bakfiets

Een gezin met jonge kinderen en een drukke baan, hoe doe je dat in de ochtend- en avondspits? Toch maar weer die auto in? Waarom probeer je de e-bakfiets niet? Lekker in de buitenlucht, zoevend met de kinderschare in de bak door het verkeer. Ik fiets biedt je de mogelijkheid om dit samen met je gezin te ervaren. De e-bakfiets staat voor je klaar bij kdv De Toverfluit. Deze probeeractie loopt tot juni 2020 (onder voorbehoud).
Reserveer deze bakfiets via Ik fiets.

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, registreer automatisch je fietsritten en verdien punten met elke fietskilometer. Deze punten verzilver je in de appwinkel voor bijvoorbeeld een Decathlon cadeaukaart, een donatie aan een goed doel of gratis producten bij Jumbo. Ook kun je meedoen aan allerlei uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen en volgen in de loop van het jaar meer aanbiedingen van lokale ondernemers zoals Merwestein. Fietsen was nog nooit zo leuk. De app is te downloaden in de App Store of Google Play Store.
Lees meer over de Ik fiets app